2014. június 30., hétfő

Amanda és Ashton

Hello kedves olvasó!


A blog -így, vagy úgy- de igyekszik esetenként és/vagy általában segíteni. Ma a reggeli órákban osztottam meg a Nagy Közösségi Portálon egy bejegyzést, amely hozzám (nyilván) úgy jutott el, hogy már látta a fél világ, de (miután hozzám eljutott), bizonyára még aktuális, ezért szeretném megosztani (itt is) ezt a bejegyzést. Íme:


(Vettem a fáradtságot, hogy -az én nem túl erős angolommal- lefordítsam egy-egy megosztásért cserébe:)
"...Helló facebook világ! A fiam Ashton, és én a segítségeteket kérjük! Ashton egy nagyon ritka Paroxysmal nevű állapotban szenved, mely rohamokban okoz extrém fájdalmat. Én kétségbeesetten keresek bárkit, aki ismer olyat, aki ugyanebben a betegségben szenved. Az én személyes küldetésem az, hogy a megtaláljam gyógymódot ennek a kis fickónak, de nem megy egyedül! Kérlek, oszd meg az oldaladon, így remélhetőleg találok olyan embereket, akik segíteni tudnak nekem, vagy valakit, aki a kutatás finanszírozására esetleg alapítvány hozna létre! ...." 

Hello facebook world My son Ashton and I need your help please!!!
Ashton suffers from a very rare condition called Paroxysmal Extreme Pain disorder. I am desperately searching for anybody who knows anybody with the same condition. It is my personal mission to help find this little guy a cure but I can't do it alone! Please share on your pages so hopefully I can find other's to help me learn more and open a foundation to help fund research.
Thanks so much Amanda and Ashton xxxx


                                                                                                        Nagyon köszönjük: Amanda és Ashton

Remélem tényleg segíthettem.

2014. június 21., szombat

Lázár csakugyan megijedt volna?

Hello kedves olvasó!
Ugyan ollóztam az alant a www.varanus.blog.hu -n korábban megjelent írást, de olyan tömören jó, hogy látnotok kell. Íme:
"A politikusok személyes megítélése nem függ egy banktól vagy energetikai cégtől, ugyanakkor egy olyan híradót, amit egymillió ember figyel, rettegve néz a politikus, mondta Lázár János." 
Egy ideje tűnődhettünk mi ez az átható szarszag, de mára kiderült, kegyelmesék sáros traktorgumi mintát faroltak a medve mintás klottalsóba. Mondjuk volt is mitől, mert ugye Lézer sem azt állatja, hogy az RTL a frissen megtalált merészségében hazudik, hanem azt, hogy egy büdös genyó azért, mert most olyat is megtesz amit eddig le sem szart. Micsoda pech, ugye, hogy Orbán fater milliárdos biznisze valós, Mészáros Lőrincről nem is beszélve. Joggal lehet parázni attól, hogy az RTL holnap kirakja mittom az Index grafikáját Lőrinc nertárs és kebelbarát vagyongyarapodásáról, és megorrolnak érte a népek. 
mészáros vagyon.jpg
Ha esetleg azt is hozzáteszik, hogy ha a gazdaság fejlődött volna ilyen ütemben, mint Lőrinc, akkor nem kurvákat exportálnánk Dubajba, hanem sejkeket és kalifákat az Arab félszigetről Széles nertárs golfszállójába biodíszletnek, akkor lesz csak igazán érdekes a dolog. 
Sőt, ha egyszer valamelyik szerkesztőnek eszébe jut, hogy a milliárdokkal dobálózás kontraproduktív, mert Manyi néni ésszel fel sem éri mekkora ez az összeg, és egy váltószámot keresve úgy kezdik a dolgokat bemutatni, hogy mi mennyi "simongábor", akkor Töhötöm bácsi Makkoshotykán is pontosan érteni fogja mi a stájsz.
Lázár "Személyes Megtámadtatás Szakértő" János szerint az RTL korrupt, mert nem hallgat. Azt én mindig nagyon szeretem, ha olyan ember beszél bármilyen korrupcióról, akinek gépéről a haverja írta a dohánypiacot lenyúló, a cégét és a pártkatonákat helyzetbe hozó törvénykét. Szeretem, mert ennyire isteneset röhögni semmin nem lehet, mint a szarszagban szipogós takonybubit fújó egyszeri miniszter látványán, ahogy kétségbeesetten próbál legalább korrupciót emlegetni, mikor hazugsággal vádolni nem tud. Érzi már, hogy ebből baj lesz.
Tudja, másképp néz ki egy Orbán megint kinevezett egy besúgót hír az interneten, mint a vacsora mellé tálalva az ország legnézettebb tévécsatornáján. Ilyenkor nem marad más, csak a hit. Mert Lázár hisz, mondja.
- Hiszi, hogy lesz aki leállítja az anyacégtől az RTL-t, mint a Telekomosok tették az Origóval.
Na, ez már az az eset, mikor a sossenemvót nyomásgyakorláshoz is hülyék vagytok, baszod. (Forrás: www.varanus.blog.hu Remélem segíthettem.)

2014. június 10., kedd

Cigány"jog"!

Hello kedves olvasó!

Csak, hogy tovább borzoljam: korábbi írásom, egy, a magyar származású embereket nem igen kedvelő lény bejegyzésére reflektált. De nézzük meg, hogy mit gondol ugyanerről a "politikus".

Az Összefogás 2014 párt cigány képviselőjelöltje szerint a magyarok el ke2ll tűrjék a cigánybűnözést (Frissítve) 

Balogh Artúr az Összefogás 2014 nevezetű párt képviselőjelöltje az alábbi írást tette közzé a blogján pár évvel ezelőtt:

Aktuálisabb, mint bármikor parasztok! 
"Cigány megélhetési bűnözést el kell tűrnötök!
Cigányokra filozófiai és igazságossági értelemben nem vonatkoznak a törvények.
Tulajdonképpen a cigányokat nincs jogotok megbüntetni.
A cigány származású magyar állampolgár büntethetetlen akkor amikor a családja, önmaga létfenntartása érdekében eltulajdonítja mások, vagy a többség javait.
A cigány jogosan lop.
Mivel az alkotmány szerinti cigányokra vonatkozó tételt a többség, az országgyűlés nem foganatosítja ezért minden ami az alkotmányba van minden kötelesség a cigányokra jogilag nem vonatkozhat.
Mivel minden törvény az alkotmányból ered ami nem érvényes a cigányságra,
Így semmilyen törvény szerint nem büntethető a cigány származású magyar állampolgár."
Balogh Artúr már korábban is éltette a megélhetési bűnözést
Noha Balogh azt állítja, hogy nem tőle származnak ezek az írások, már korábban is gondok voltak az MSZP-s politikus bejegyzéseivel, 2009-ben ugyanis éppen ezért szüntették meg a Hírszerzőn vezetett blogját.
Az online újság akkori főszerkesztője, Gavra Gábor a Magyar Nemzet megkeresésére elmondta: emlékei szerint 2009 márciusában Balogh egy azóta törölt bejegyzésében relativizálta a magántulajdon szentségét és a kistelepüléseken élők magántulajdonhoz való jogát. Gavra közölte, hogy ez nem fért össze az online lap szellemiségével, és megsérthette azokat, akik alkalmasint erőszakos vagyon elleni bűncselekmények áldozataivá váltak. Bár Balogh azzal védekezett, csak az élethez való jogot tartotta előrébb valónak a magántulajdon jogánál, ezzel nem sikerült meggyőznie a Hírszerző stábját arról, hogy folytathassa írásait.( http://mno.hu ) További részletek itt: http://ciganyorszagkiralya.blogspot.hu/ Régebbi bejegyzés Balog Artúr korábbi magyarellenes gyűlölködéséről: http://magyarellenesseg.blogspot.ro/2010/12/egy-rasszista-cigany-ertelmisegi-irasa.html
Hát, valahogy így. Remélem segíthettem. (Forrás: Magyarellenesség blog) Csendesen elmélkedjetek ezen.

2014. június 3., kedd

Kedves Faszopó Magyarok

Hello kedves olvasó!

Barangolásaim során a nagy szociális hálón találtam egy ilyet. Elég érdekesnek tűnik már maga az is ahogy a bejegyzés készítője regisztrálta magát, ám, amit ír az félelmetes. (Arról már nem is beszélve, ahogy írja.) A Facebook megosztáshoz volt is néhány keresetlen szavam, amelyekkel reagáltam Faszopó Magyarok beírására, de szeretném, ha mindez szélesebb körben is elérhetővé válna. Így jött a döntés, hogy a blogban is megjelentetem, íme:

A reakcióimat pedig az alábbi sorok közzétételével alant fejteném ki.  
Kedves Faszopó Magyarok! Először is: -a faszopó szónak nincs értelme, azt úgy kell írni, hogy faszszopó. (Elárulom, ha nem jól írod, akkor a szövegszerkesztő aláhúzza pirossal, mint annak idején a nyelvtan tanár, amikor egyest adott neked írásból, de te annyira retardált -a kedvedért leírom másképp is: primitív- vagy, hogy fogalmad sincs, miért van aláhúzva pirossal. Legfeljebb ordítasz a monitorral, amikor rád köt a gép.) Másodszor: -bizony a többség beosztó módon él, mert el kell tartania a családot, továbbá benneteket, "urakat", mert ahogy írod ".....úrnak Születni Kell...". Ez valóban igaz, csakhogy az nem úr, aki abból él, hogy elveszi a másét. (És most teljesen mindegy, hogy ezt bűncselekmények útján, vagy a szociális rendszer kihasználásával teszed.) Azt a többségi társadalomban egyszerűen bűnözőnek hívják. Nem pedig úrnak. Viszont! Aki bűnt követ el, annak előbb, vagy utóbb bűnhődnie kell. Várom már, hogy mindezek megszüntetésére olyan okot adj, amit már majd nem visel el a többségi társadalom. Adok egy ötletet: -szedd össze az általad említett 10.000.-fős "cigány gárda"-t. És támadjon ez a gárda! Támadja meg az eltartóit. Elhiheted, hogy ami azután következik, olyat még nem láttál. De figyeld meg jól, mert nem sok időd marad majd nézelődni!
Remélem mindenki elolvasta és értelmezte mindazt, amit képen lát. Egy ilyen bejegyzés száz egyéb tapasztalásánál is többet ér. GONDOLKODJATOK EL RAJTA! Remélem segíthettem.