2013. február 14., csütörtök

Egy picit összefoglalnám

Hello kedves olvasó!

Egy picit összefoglalnám, hátha kedvet kapsz az olvasáshoz: 
A 2001. szeptember 11-én lerombolt WTC tornyainak helyén, az azonos nevű emlékhely közelében lassan befejeződik a Szabadság Torony felépítése.
Luigi Scarfalone, New York egyik hatalmas és igen ambiciózus maffiafőnöke - minden hazafias érzelme ellenére - egy egyszerű, mégis zseniális tervvel, e tragédiát kihasználva, a világkereskedelem feletti totális ellenőrzés átvételére készül. A gépezet beindul. 
Scarfalone kiválóan képzett és rendkívül kreatív „katonái” kegyetlenül félreállítanak bárkit, aki - akár véletlenül is, de - a megvalósítás útjába áll.
A terv végrehajtása megzsarolt, megvesztegetett hivatalnokok, rendőrök, orvosok és egy mérhetetlenül kapzsi ingatlanügynök segítségével, kiválóan halad, mindenütt hullákat hagyva, a hiba legapróbb lehetőségének kizárásával.
Azonban a fogaskerekek közé mégis beszorul egy apró homokszem, amikor egy Scarfalone számára teljesen jelentéktelen ember nem várt akadályokat gördít elé, s a gép csikorogni kezd.
Ez a valaki pedig nem más, mint Dr. John Stuart, a fiatal feleségét autóbalesetben elvesztő sürgősségi orvos, aki egy fatális véletlennek köszönhetően keveredik az ügy kellős közepébe azzal, hogy egynémely összefüggésre rájön.
Az aggodalmát két sokat látott, dörzsölt nyomozóval megosztó doki előtt lassan összeáll a kép. A kérdés az, hogy ennyi elég lehet-e, a kegyetlen összeesküvés leleplezésére? 

Nincsenek megjegyzések: