2014. január 18., szombat

EGY IGEN KIS FIGYELMET, NÉHÁNY PERCET KÉREK!

Hello kedves olvasóim!


Kérlek olvassátok el végig, hogy megértsétek. Egy barátom (mit egy barátom) A BARÁTOM fiatal felesége tegnap nagyon-nagyon rossz egészségi állapotba került. Egyik pillanatról a másikra. Mert az élet ilyen. (Mert az élet már csak ilyen rohadék tud lenni néha.) Hogy mindaz, amit most elmesélek, semmiképpen se tűnjék öncélú pletykálásnak, azért úgy döntöttem, hogy az eset leírása, bármilyen komplikáció említése, orvosi szakszavak mantrázása, vagy nevek említése nélkül kérem a segítségeteket.
Azt szeretném, de mondhatnám úgy is, hogy nagyon-nagyon szépen kérlek benneteket, hogy -ha csak egyetlen másodpercre is- de megállnátok és jó szívvel, a felépülését kívánva gondolnátok (akár ismeretlenül is) A BARÁTOM fiatal feleségére, akinek néhány órája még komoly orvosi segítségre volt szüksége a folytatáshoz.

Tegyétek kérlek ezt úgy, hogy közben nem írtok bejegyzést és nem kérdeztek, mert semmiképpen sem válaszolok, semmiképpen sem válaszolhatok. Viszont (bár magam nem vagyok egy nagy ezoterikus guru), mégis hiszek, akarok hinni a közösség erejében, a jó gondolatok erejében, azért azt kérem: -ha e rövid feljegyzést végigolvastátok és úgy döntöttetek, hogy a segítenétek, úgy keressétek fel a feljegyzés azonos című példányát a Facebook-on itt:

www.facebook.com/notes/jászai-csaba/egy-igen-kis-figyelmet-néhány-percet-kérek/616416418432301

hogy nyomhassatok rá egy like-ot (és különösen) egy megosztást!, ezzel is jelezve, hogy -ha csak egyetlen másodpercre is, de jó szívvel, a felépülését nagyon akarva gondoltatok A BARÁTOM fiatal feleségére, aki most nagyon beteg! Remélem segíthettem.


Nincsenek megjegyzések: