2014. január 21., kedd

IGAZGYÖNGY A DISZNÓSZARBAN!

Hello kedves olvasó!

Ahogy az a HVG-ben is olvasható, idézem: "Napok alatt az internet kedvencévé vált a Csemer Boglárka Parfüm című dalához készült videó, melyben az énekesnőt valós időben alakítják átlagos lányból magazinszépséggé. A fiatal dalszerző nem számított ekkora sikerre, annak pedig kiváltképp örül, hogy társadalomkritikáját így keblére ölelte a világ."

Hadd járuljak hozzá ehhez az információhoz egy saját véleménnyel.  Leszúrták, megölték, frontálisan ütközött, letartóztatták, választások, április 6., Fidesz, MSZP, kisállat született, Fókusz: -mellnagyobbítás, mellkisebbítés, kifizették, nem fizették ki, halat vacsorázott, napozott, neve sincs, Hal a tortán, Budapest éjjel nappal, besértődött a tehetségkutató kettőszáz-ötvenkettedik, a daltól másfél ütemmel, és olyan háromnegyed hanggal lemaradó, a színpadon bohóckodó versenyzője, mert úgy mondták meg neki hogy amit csinál az nagyon szar, hogy tényleg szar és ezért fikázni kezdte a dobogós helyen végzetteket, állatkerti hírek, özönvíz, tájfun, mínusz ötven fok, másfajta állatkert: a VV6! Uhhhh. 
Na és akkor mindezekhez képest: CSEMER BOGLÁRKA: PARFÜM! 


Naugyehogyugye?! A szó legszorosabb értelmében IGAZGYÖNGY A DISZNÓSZARBAN! Egy olyan dal, és egy olyan videó klip, egy oly valami, amiért érdemes infokommunikációs eszközt nézni, hallgatni napokig, hetekig, hónapokig, akár évekig is, hátha előkerül egy-egy igazgyöngy. Na most ez történt éppen. Remélem segíthettem.

Nincsenek megjegyzések: