2014. június 10., kedd

Cigány"jog"!

Hello kedves olvasó!

Csak, hogy tovább borzoljam: korábbi írásom, egy, a magyar származású embereket nem igen kedvelő lény bejegyzésére reflektált. De nézzük meg, hogy mit gondol ugyanerről a "politikus".

Az Összefogás 2014 párt cigány képviselőjelöltje szerint a magyarok el ke2ll tűrjék a cigánybűnözést (Frissítve) 

Balogh Artúr az Összefogás 2014 nevezetű párt képviselőjelöltje az alábbi írást tette közzé a blogján pár évvel ezelőtt:

Aktuálisabb, mint bármikor parasztok! 
"Cigány megélhetési bűnözést el kell tűrnötök!
Cigányokra filozófiai és igazságossági értelemben nem vonatkoznak a törvények.
Tulajdonképpen a cigányokat nincs jogotok megbüntetni.
A cigány származású magyar állampolgár büntethetetlen akkor amikor a családja, önmaga létfenntartása érdekében eltulajdonítja mások, vagy a többség javait.
A cigány jogosan lop.
Mivel az alkotmány szerinti cigányokra vonatkozó tételt a többség, az országgyűlés nem foganatosítja ezért minden ami az alkotmányba van minden kötelesség a cigányokra jogilag nem vonatkozhat.
Mivel minden törvény az alkotmányból ered ami nem érvényes a cigányságra,
Így semmilyen törvény szerint nem büntethető a cigány származású magyar állampolgár."
Balogh Artúr már korábban is éltette a megélhetési bűnözést
Noha Balogh azt állítja, hogy nem tőle származnak ezek az írások, már korábban is gondok voltak az MSZP-s politikus bejegyzéseivel, 2009-ben ugyanis éppen ezért szüntették meg a Hírszerzőn vezetett blogját.
Az online újság akkori főszerkesztője, Gavra Gábor a Magyar Nemzet megkeresésére elmondta: emlékei szerint 2009 márciusában Balogh egy azóta törölt bejegyzésében relativizálta a magántulajdon szentségét és a kistelepüléseken élők magántulajdonhoz való jogát. Gavra közölte, hogy ez nem fért össze az online lap szellemiségével, és megsérthette azokat, akik alkalmasint erőszakos vagyon elleni bűncselekmények áldozataivá váltak. Bár Balogh azzal védekezett, csak az élethez való jogot tartotta előrébb valónak a magántulajdon jogánál, ezzel nem sikerült meggyőznie a Hírszerző stábját arról, hogy folytathassa írásait.( http://mno.hu ) További részletek itt: http://ciganyorszagkiralya.blogspot.hu/ Régebbi bejegyzés Balog Artúr korábbi magyarellenes gyűlölködéséről: http://magyarellenesseg.blogspot.ro/2010/12/egy-rasszista-cigany-ertelmisegi-irasa.html
Hát, valahogy így. Remélem segíthettem. (Forrás: Magyarellenesség blog) Csendesen elmélkedjetek ezen.

Nincsenek megjegyzések: