2014. június 21., szombat

Lázár csakugyan megijedt volna?

Hello kedves olvasó!
Ugyan ollóztam az alant a www.varanus.blog.hu -n korábban megjelent írást, de olyan tömören jó, hogy látnotok kell. Íme:
"A politikusok személyes megítélése nem függ egy banktól vagy energetikai cégtől, ugyanakkor egy olyan híradót, amit egymillió ember figyel, rettegve néz a politikus, mondta Lázár János." 
Egy ideje tűnődhettünk mi ez az átható szarszag, de mára kiderült, kegyelmesék sáros traktorgumi mintát faroltak a medve mintás klottalsóba. Mondjuk volt is mitől, mert ugye Lézer sem azt állatja, hogy az RTL a frissen megtalált merészségében hazudik, hanem azt, hogy egy büdös genyó azért, mert most olyat is megtesz amit eddig le sem szart. Micsoda pech, ugye, hogy Orbán fater milliárdos biznisze valós, Mészáros Lőrincről nem is beszélve. Joggal lehet parázni attól, hogy az RTL holnap kirakja mittom az Index grafikáját Lőrinc nertárs és kebelbarát vagyongyarapodásáról, és megorrolnak érte a népek. 
mészáros vagyon.jpg
Ha esetleg azt is hozzáteszik, hogy ha a gazdaság fejlődött volna ilyen ütemben, mint Lőrinc, akkor nem kurvákat exportálnánk Dubajba, hanem sejkeket és kalifákat az Arab félszigetről Széles nertárs golfszállójába biodíszletnek, akkor lesz csak igazán érdekes a dolog. 
Sőt, ha egyszer valamelyik szerkesztőnek eszébe jut, hogy a milliárdokkal dobálózás kontraproduktív, mert Manyi néni ésszel fel sem éri mekkora ez az összeg, és egy váltószámot keresve úgy kezdik a dolgokat bemutatni, hogy mi mennyi "simongábor", akkor Töhötöm bácsi Makkoshotykán is pontosan érteni fogja mi a stájsz.
Lázár "Személyes Megtámadtatás Szakértő" János szerint az RTL korrupt, mert nem hallgat. Azt én mindig nagyon szeretem, ha olyan ember beszél bármilyen korrupcióról, akinek gépéről a haverja írta a dohánypiacot lenyúló, a cégét és a pártkatonákat helyzetbe hozó törvénykét. Szeretem, mert ennyire isteneset röhögni semmin nem lehet, mint a szarszagban szipogós takonybubit fújó egyszeri miniszter látványán, ahogy kétségbeesetten próbál legalább korrupciót emlegetni, mikor hazugsággal vádolni nem tud. Érzi már, hogy ebből baj lesz.
Tudja, másképp néz ki egy Orbán megint kinevezett egy besúgót hír az interneten, mint a vacsora mellé tálalva az ország legnézettebb tévécsatornáján. Ilyenkor nem marad más, csak a hit. Mert Lázár hisz, mondja.
- Hiszi, hogy lesz aki leállítja az anyacégtől az RTL-t, mint a Telekomosok tették az Origóval.
Na, ez már az az eset, mikor a sossenemvót nyomásgyakorláshoz is hülyék vagytok, baszod. (Forrás: www.varanus.blog.hu Remélem segíthettem.)

Nincsenek megjegyzések: