2014. június 3., kedd

Kedves Faszopó Magyarok

Hello kedves olvasó!

Barangolásaim során a nagy szociális hálón találtam egy ilyet. Elég érdekesnek tűnik már maga az is ahogy a bejegyzés készítője regisztrálta magát, ám, amit ír az félelmetes. (Arról már nem is beszélve, ahogy írja.) A Facebook megosztáshoz volt is néhány keresetlen szavam, amelyekkel reagáltam Faszopó Magyarok beírására, de szeretném, ha mindez szélesebb körben is elérhetővé válna. Így jött a döntés, hogy a blogban is megjelentetem, íme:

A reakcióimat pedig az alábbi sorok közzétételével alant fejteném ki.  
Kedves Faszopó Magyarok! Először is: -a faszopó szónak nincs értelme, azt úgy kell írni, hogy faszszopó. (Elárulom, ha nem jól írod, akkor a szövegszerkesztő aláhúzza pirossal, mint annak idején a nyelvtan tanár, amikor egyest adott neked írásból, de te annyira retardált -a kedvedért leírom másképp is: primitív- vagy, hogy fogalmad sincs, miért van aláhúzva pirossal. Legfeljebb ordítasz a monitorral, amikor rád köt a gép.) Másodszor: -bizony a többség beosztó módon él, mert el kell tartania a családot, továbbá benneteket, "urakat", mert ahogy írod ".....úrnak Születni Kell...". Ez valóban igaz, csakhogy az nem úr, aki abból él, hogy elveszi a másét. (És most teljesen mindegy, hogy ezt bűncselekmények útján, vagy a szociális rendszer kihasználásával teszed.) Azt a többségi társadalomban egyszerűen bűnözőnek hívják. Nem pedig úrnak. Viszont! Aki bűnt követ el, annak előbb, vagy utóbb bűnhődnie kell. Várom már, hogy mindezek megszüntetésére olyan okot adj, amit már majd nem visel el a többségi társadalom. Adok egy ötletet: -szedd össze az általad említett 10.000.-fős "cigány gárda"-t. És támadjon ez a gárda! Támadja meg az eltartóit. Elhiheted, hogy ami azután következik, olyat még nem láttál. De figyeld meg jól, mert nem sok időd marad majd nézelődni!
Remélem mindenki elolvasta és értelmezte mindazt, amit képen lát. Egy ilyen bejegyzés száz egyéb tapasztalásánál is többet ér. GONDOLKODJATOK EL RAJTA! Remélem segíthettem.

Nincsenek megjegyzések: