2016. február 25., csütörtök

Egyszerűen nem tudok mit mondani................

Hello kedves olvasó!

Mint ahogy azt nyilván te is tudod, időnként kicsit 'lapszemlézek'. Amikor találok egy-egy 'gyöngyszemet', általában szerkesztem, vagy a témát a saját szavaimmal mesélem el, esetleg csak (mint most is), természetesen a forrás megjelölésével egyszerűen csak átemelem a cikket, de minden esetben magam is kommentálom az észlelt életeseményt. Most viszont másképpen lesz, mert ez az a cikk, amihez egyáltalán nem tudok mit hozzáfűzni. ÉS NEM IS AKAROK.  Ime:
"...Anders Behring Breivik azért perelte be a norvég államot, mert rosszul érezte magát a börtönben, ahová a 77 emberélet követelő 2011-es mészárlás miatt huszonegy évre zárták be. A tömeggyilkos főleg azt sérelmezte, hogy semmilyen lehetősége sincs az önkifejezésre, és nagyon egyedül érzi magát.


A Local helyi kiadása szerint a tárgyalást a Skien börtön tornatermében fogják tartani, ami ezzel Norvégia történelmének legbiztonságosabb tárgyalótermévé válhat. A bíróság a biztonsági aggályok miatt döntött a szigorúan őrzött létesítmény mellett, ahol Breivik tölti a büntetését, és úgy érzi, hogy sárba tiporják emberi jogait.

A gyilkosnak egyebek mellett a következő kifogásai voltak:
  • jó ideje elkülönítik rabtársaitól
  • semmilyen módja nincs az önkifejezésre
  • egyfolytában csak megmotozzák, és bilincsbe verik
  • kevés a vaj és langyos a kávé
  • Playstation 3 helyett csak Playstation 2-vel tud játszani
Olvasni is szörnyű, nem!?
A börtönben még soha nem rendeltek el annyira szigorú biztonsági intézkedéseket, mint a március 15-én kezdődő, négy napos tárgyalás miatt. Breivik monológját valószínűleg nem is fogják adásba engedni, mivel a hatóságok attól tartanak, hogy a lehetőséggel élve kódolt üzenetekkel próbálná traktálni az embereket. (forrás: velvet.hu/heszinelo )

Nincsenek megjegyzések: