2015. február 12., csütörtök

A HÉT MONDATA:

Hello kedves olvasó!


Ha te is meg akarod hallgatni (Itt: - el akarod olvasni) a hét mondatát (öt perce hallottam, még most is vonyítok), akkor most elmondom neked:

" HÁ JÓNÁPOT KÍVÁNOK! SZÉRÉTNÉM MÉGTUDNI, HOGY NÉM É LÉHÉTNÉ, ÉZT Á SZÉDÁNOS SZITTIT RIZLINGÉÉÉÉNI, Á MÉRKITÁTÓÓÓ?" - mondat vége.

Persze azt gondolom, hogy ahogy nekem, úgy neked sem volt, még csak halvány fogalmad sem ennek a mondatnak az értelméről, úgyhogy alant jöjjön a magyarázat:

A nem az ezen a héten lebarnult svéd halászhajó matrózok egy csoportja felkereste a használt-autókereskedést, ahol felvették a kapcsolatot a gépjármű-értékesítővel. 
Ott aziránt érdeklődtek, hogy az udvaron álló autók közül általuk kinézett, szépséges Suzuki Swift Sedan-t (SZEDÁNOS SZITTI), meg tudnák-e olyan konstrukcióban vásárolni, ahol a bank leasing (RIZLINGÉÉÉÉNI) formájában finanszírozná, a minimum 20%-os önrészen túl fennmaradó összeget. 

Egyben azt is közölték, hogy a számukra kedves pénzintézettől, a Merkantil Bank Zrt-t-től (MÉRKITÁTÓÓÓ) szeretnének e célra hitelt felvenni. Nos, ha ez ennyire egyszerű, nosza, induljunk a Mérkitáhu. Rizlingéééni!
További szép napot kívánok neked kedves olvasóm, remélem -ezúttal is- segítettem.

Nincsenek megjegyzések: