2011. január 16., vasárnap

Like retro 2011

Hello kedves olvasó!

Csak egy rövid bejegyzés! (Ilyen sem volt még, és sokáig nem is lesz, mert most nem egy világmegváltó írás következik. Nevezzük csak hangulatjelnek.)
Csinos asztaldísz
Így nézett ki a belépő
Ha használod a facebook-ot, akkor ismered a like fogalmát, működését. Most én like-olom azt a tollas-kalapos bált, amelyben részem volt szombaton este. Egy jól szervezett mega-retro-party volt, szépen díszített teremmel, jó zenékkel és végül, de nem utolsó sorban: - jó hangulattal! 

Csak elegánsan
Picit korán érkeztünk a rendezvény helyszínére (de hát a pontosság mindenekfelett), így a party első néhány perce ücsörgősre sikerült. Volt is olyan gondolatom, hogy talán hamar haza is kell majd mennünk, de ezután nem sokkal, mintegy varázsütésre, néhány jó muzsika hangos lejátszása megtette a hatását, vagyis a vendégsereg pillanatokon belül belendült, és -mondjuk így- hamar felforrósodott a hangulat, amely azután ki is tartott a buli végéig.
Tudom, hogy ez csak egy egyszerű szombat este, ami sokaknak az országban (vagy bárhol a világban) hasonlóan telt, és tudom: - mit keres ez ebben a blogban, de fontos köszönetet mondanom érte. És ami még fontosabb: - bizony le kell engedni időnként a fáradt gőzt olyan helyeken, mint ez. Mert ami nekem szórakozás, az másoknak munka. Hirdetni, szervezni, bérelni, díszíteni, fotózni, zenélni stb... 
Köszönet érte a szervezőknek: CSONTOS LÁSZLÓ barátomnak és párjának EDITNEK, valamint a zeneszolgáltatásért felelős DJ-nek, SZABÓ BÉLÁNAK. Azok nevében írtam, akik valóban jól érezték magukat. Köszönjük szépen!

Nincsenek megjegyzések: