2011. február 25., péntek

2041 fő

Hello kedves olvasó(im)!

Tisztelettel jelentem, hogy a mai nappal átléptétek a lélektani kétezres számot! E pillanatban (2011. február 25-én, 18:25-kor) a THE JASZAIC című blogba bejegyzett írások olvasóinak száma (az igazi elindulástól számított két és fél hónap alatt) kettőezer-negyvenegy főre nőtt, kettőezer-negyvenegy főt számlál!
A konzekvenciákat természetesen levonom, így nem is maradt más hátra, hogy a blog történetében a második legrövidebb bejegyzésem útján köszönetet mondjak nektek kedves olvasóim! 
Köszönöm az érdeklődést, azt, hogy az írásokat az ismert közösségi oldalakon megosztjátok, like-oljátok, megjegyzéseket fűztök hozzá, vagyis olvassátok! 
Tudom, hogy ez a gyors siker nem egyedül az én érdemem, hiszen teljesen mindegy, hogy mit firkálsz, ha az nem tart számot érdeklődésre, ha nem olvassák, így ez a gyors fejlődés közös érdemünk. Az is biztos, hogy nem kell a számok bűvkörében élnünk ahhoz, hogy sikeresek legyünk, de ez esetben ez nem lehet teljesen igaz, mert itt csak a blog saját statisztikai rendszere alapján mérhető az olvasottság, így most (kénytelenül) erre hagyatkozom.

Mégegyszer köszönöm és ígérem, hogy a blog úgy küllemében, mint tartalmában igyekszik majd hozni a megszokott minőséget a jövőben is.
Megjegyzés küldése