2011. május 21., szombat

VONALKÓDOK ÉS KAMERÁK! Szomorú és szigorú jövőkép.

Hello kedves olvasó!
E blog nem csak azért jött létre, hogy kizárólag a saját gondolataimat írjam le itt. Ez a fő ok volt, ám nem baj, ha ugyanitt elolvashatod mások véleményét is. A cím egyértelmű utalás, így nem sok magyarázatra szorul. Ma kaptam egy e-mailt, melyben Bartus László újságíró egyik cikke volt.
Elolvastam, a gondolatokat befogadtam és arra a következtetésre jutottam, hogy azt teljes terjedelmében közlöm, megosztom veled is kedves olvasó, hogy az említett cikkel e fórumon is találkozhass. Íme:

Bartus László: Málenkij robot
Ha nem vette volna észre valaki, a Nemzeti Együttműködés Rendszerének új társadalmi modellje körvonalazódik a szemeink előtt. Amikor Orbán Viktor azt mondta, hogy egymillió új munkahelyet teremt, nem beszélt a levegőbe. Nem igazak azok a vádak, amelyek szerint úgy vette át a hatalmat, hogy fogalma 
sem volt arról, mit akar csinálni. Nagyon is pontos elképzelései vannak, csupán a mi fantáziánk volt túlságosan szegényes, földhözragadt, hogy ezt megértsük. Azt gondoltuk, hogy az egymillió új munkahely úgy jön létre, hogy beindul a gazdasági növekedés, fellendül a fogyasztás és a termelés, az újságok tele lesznek álláshirdetésekkel. Állásinterjúkra járunk, mindenki a képességének megfelelő munkák között válogat, és elhelyezkedik a neki legjobban tetsző állásban.

Álmunkban sem gondoltunk arra, hogy a munkahelyek nem szaporodnak, hanem megszűnnek, az egymillió új munkahely pedig úgy jön létre, hogy összefogdossák a munkanélkülieket, és kényszermunkára terelik őket.

A bejelentett tervek szerint közmunka-hadosztályokat állítanak fel, ezekbe zsuppolják a munkanélkülieket, és az ország különböző részeibe szállítják őket dolgozni. Nem egészen úgy képzeltük a rendet, hogy a Belügyminisztérium és a Honvédelmi Minisztérium irányítása alatt terelik a munkahelyüket elvesztő kényszermunkások hadosztályait dolgozni.
Ez a két minisztérium gyűjti majd össze a munkanélkülieket, a híradások szerint ez a két tárca tudja megszervezni a munkások mozgatásának bonyolult logisztikai hátterét. A BM-ben külön államtitkárság foglalkozik a közmunkás hadosztályokkal. Hende Csaba honvédelmi miniszter és Böjte Csaba erdélyi ferences szerzetes tart közös munkaértekezletet azoknak, akik ebben részt vesznek. Hogy papra mi szükség van, azt nem tudjuk, hacsak nem az, hogy feladja az utolsó kenetet a hadosztályoknak, vagy a mennyei jutalommal vigasztalja őket. Ezek az emberek ugyanis kizsákmányolt rabszolgák lesznek. Kapnak szenteltvizet, és boldogok lesznek, mert övék a mennyek országa.

A "munkások mozgatásának bonyolult logisztikai háttere" akkora lesz, hogy csak a hadügy- és a belügy képes koordinálni. Ez érzékelteti, mekkora méretű csapatmozgásokról van szó. Utoljára ilyen méretű logisztikai munkát a zsidók deportálásánál végzett el a magyar közigazgatás, tegyük hozzá, kiváló eredménnyel. A gázkamrák nem bírták a tempót, ahogyan a magyar csendőrök küldték a transzportokat. Tapasztalat és gyakorlat tehát van.

A terv a hadosztályok megtervezésénél, a közmunkások felügyelőinek csatasorba állításánál tart.
Ehhez kellenek a nyugdíjas rendvédelmiek, ennek érdekében folyik az alkotmánymódosítás. Az egymillió munkahelyet elfoglaló közmunkássereget a korkedvezményes nyugdíjból visszahívandó 30 ezer egykori rendvédelmi dolgozó felügyeli majd.
Orbán Viktor Nemzeti Együttműködésre épített rendszere több legyet üt egy csapásra. Munkára kényszeríti azokat, akik jogszerű nyugdíjukat eddig otthon élvezték. Ezeknek csak kisebb hányada csaló.
Ezzel a társadalom nagyobb részét kitevő frusztrált és irigy rétegnek örömöt szerez. A nyugdíjasok visszahívásával 30 ezer szakképzett, ingyen hajcsárt kap. Ezek majd kiélik a mérgüket, és bosszút állnak azokon, akiket felügyelnek. Ez is haszon.
hadosztályokban sínylődő, közmunkára kényszerített munkanélküliek fékentartása lesz a feladatuk. A munkanélküli hadtestek révén pedig több százezres ingyen munkaerőhöz jut, mert ha jól sejtjük, ezek az emberek az eddig ingyen kapott járandóságukért dolgoznak meg. Zseniális terv, kipróbált. Kiválóan működött már Mussolini Olaszországában és a hitleri Németországban is. Kis magyar Gulág. A bűnbakok és politikai ellenfelek kényszermunkája a gazdasági válság megoldásának jól bevált receptje, valódi gazdasági csoda nőhet ki belőle.

A Fidesz csicskásai

Most már csak azt kell kitalálni, hogy a mozgatásra berendezett hadosztályokat hol vessék be. A tervek szerint először az önkormányzatok igényelhetik a közmunkások századait. Ezek többsége fideszes vezetésű.
Magyarra fordítva ez azt jelenti, hogy a fideszes önkormányzati lobbi megrendeli magának a fideszes központtól a közmunkára kényszerített munkanélküliek rongyos csapatát, hogy nekik ingyenmunkát végezzen. A rendszer tökélyre fejleszthető: a logisztikai vezetők megrendelhetik, tervezhetik a munkahelyi elbocsátásokat, annak függvényében, milyen szerkezetű, mekkora nagyságrendű ingyen munkaerőre van szükség. Az önkormányzati megrendelések mellett fontos szerepet kaphatnak a nagy állami beruházások. Ezeket az ókori Egyiptom piramisépítéséhez hasonló rabszolgamunkával lehet kivitelezni. A Nílus partján ostorral, a Duna mentén gumibottal felügyelik majd a munkát.
Ha kevés az ember, akkor "nem katonai feladatra" behívhatók lesznek a most nyilvántartásba veendő sorkötelezettek. Nincs olyan fasiszta diktátor, aki ne kezdett volna látványos építkezésekbe. Orbán Viktor már épített egy, a saját személyiségét híven tükröző Nemzeti Színházat, de az semmi azokhoz az építkezésekhez képest, amelyek beindulnak, ha összeáll a rendszer.

Nem véletlen, hogy a szervezést és a mozgatást a két, fegyveres testületeket irányító minisztérium koordinálja. Az erőszakszervezetek bevetésére szükség van. A hadosztályok felügyelői egyenruhások lesznek, gumibottal felszerelve. Ők felügyelik a közmunkásokat, hogy ne lazsáljanak, ne lázadjanak. Ez utóbbiak pedig pontosan úgy néznek majd ki, mint a börtönökből külső munkára kiterelt rabok. Idővel kaphatnak esetleg csíkos ruhát is.
Addig megteszi az egységes sárga láthatósági mellény, amit kötelező lesz viselni, mint a sárga csillagot. Terelik majd őket alakzatban a buszokra, vagy még inkább a vonatokra, ami már sokaknak ismerős lesz. A MÁV csak előveszi az 1944-ben készített logisztikai terveket, és már lehet is összegyűjteni a munkanélkülieket.
Tóth János számítógépes programozó elveszíti az állását, majd kap egy rövid határidőt, hogy újat találjon magának. Ha nem sikerül, akkor kiselejtezte őt a munkaerőpiac és a Nemzeti Együttműködés rendszere.
Ha meg akarja kapni a munkanélküli segélyt, akkor hamarosan valamelyik közmunkahadosztályban találja magát. Arról majd az audis Lázár János és parlamenti nyomogatócsapata gondoskodik, hogy a munka világából kihullók ne süttessék túl sokáig otthon a hasukat a zemberek pénzén, hanem rövid időn belül közmunkavégzésre ítéljék őket. A törvény kényszeríti majd a munkanélkülieket a közmunkára.
Ne felejtsük el, egy évük volt arra, hogy indoklás nélkül felmondjanak a politikailag megbízhatatlanoknak. Ők jelentik majd a fő bázisát a munkásszázadoknak. Itt majd találkozhatnak a cigányokkal, akiket védtek a nagy liberalizmusukkal. A kettéosztott ország e vonal mentén különül el, és a centrális erőtérhez nem tartozók a munkásbrigádokban hordják majd a vasat, hogy így szolgálják a fideszeseket.
Mozgalmat indítanak magánszemélyek számára is, hogy kezdeményezzenek, fogjanak össze az önkormányzatokkal. A fantázia szabadon szárnyalhat, majd a közmunkások elvégzik a piszkos melót. Mehetünk gályázni, a polgári körösök príma ötleteihez hordani a homokot.

A kód mindent tud

A közmunkahadosztályokat úgy is felfoghatjuk, mint internáló- és átnevelőtáborokat. Akik jó magaviseletűek, és hajlandóságot mutatnak arra, hogy együttműködjenek a Nemzeti Együttműködés rendszerével, könnyebb munkára mehetnek, és nem helyezik át őket az ország másik felébe a BM logisztikai központja utasítására.
Ebből a szempontból különleges hangsúlyt kaphat, hogy az illető visszaküldte-e Orbán Viktor neki küldött levelét, és a vonalkódok alapján nem tartozik-e valamelyik renitens csoportba. Lehet, hogy először csak a pártadatbázis bővítésére szánták a vonalkódokat. Aztán rájön az apparátus, hogy ezek még sok minden másra is alkalmasak. A brigádok beosztását, a közmunka elosztását megbízhatóan lehet a vonalkódok alapján kialakított adatbázisra építeni.
Aki például a nyilvántartás szerint nem feltétlen híve a Nemzeti Ügyek Kormányának, és ezt meggondolatlan módon még kifejezésre is juttatja, annak esetében elő lehet segíteni, hogy a - rendes fideszes munkaerő elől elfoglalt - munkáját elveszítse, és valamelyik büntető (köz)munkaszázadban találja magát. A kérdésnek álcázott vonalkódos levéllel megkezdődött a totális kontrollhoz szükséges adatbázisok kiépítése. Ezt követi majd a besúgóhálózat megszervezése.

Megoldást kell majd találni a dezertőrök problémájára, akik inkább lemondanak az állami segélyről, de nem akarnak ingyen dolgozni. Ezek az emberek nem hallották Orbán Viktor legutóbbi beszédeit, amelyekben világosan kifejtette, hogy a munkába való visszatérés a legfontosabb, aki tud dolgozni, annak dolgoznia is kell. Közveszélyes lehet a munkakerülés, mert aki nem dolgozik, annak nem lesz mit enni.
A nyugdíjból reaktivált volt rendvédelmiekből majd nyilván megszervezik azt a különítményt, amely összefogdossa azokat, akik megpróbálnak elszökni. Ezért fontos visszahívni a rendvédelmi dolgozókat a nyugdíjból, hogy kordában lehessen tartani a kényszermunkás hadosztályok lázadásra és lustaságra hajlamos tagjait. Azokat, akik még Böjte Csaba és más paptársai lelki segélye és gyónásnak álcázott kihallgatásai, vallatásai után sem térnek jobb belátásra. Velük szemben több mint indokolt az erélyes fellépés.

Börtönőrök és cigányok

A Jobbik szalonképtelen javaslata, mely szerint táborokba terelnék a cigányokat, és munkára kényszerítenék őket, a közmunkaprogram keretében civilizált formában valósulhat meg. A férfiakat elszállítják egy, a lakóhelyüktől távolabbi helyre dolgozni, ahol majd valamiféle táborban lakhatnak. Úgyis megszerették Csillebércet.
Ez lenne hát az EU soros elnökének Európa számára szánt romaprogramja. Összefogdosni és elhurcolni dolgozni a naplopó és tolvaj cigányokat. A cigányokat majd a politikailag megbízhatatlan munkanélküliek és hajléktalanok egészítik ki.
Az értelmiség ne háborogjon, ez még mindig jobb, mint a kitelepítés vagy Recsk. Az orbáni világban minden illeszkedik mindennel. Eddig nem lehetett tudni, hová tűnnek el, hová mehetnek a hajléktalanok, ha a köztereken nem lakhatnak, csak napi 50 ezer forintért. Ennyiért két éjszakát héderelhetnének a Hiltonban.
Most már világos. A közmunkahadosztályokba lesznek összefogdosva és besorozva. Ott majd fertőtlenítik őket, kapnak egyenruhát és ennivalót, viszont dolgozniuk kell. A depresszió nem kifogás.
A társadalom különféle rétegeit lehet majd a közmunkás századokban elosztani. Rétegződnek a hadosztályok is. Nemcsak lapátosok lesznek, hanem elitalakulatok is, elit munkával. A filozófusok és a költők persze a lapátos századba kerülnek, oda szoktak.
A rendvédelmi szakszervezet vezetője úgy nyilatkozott, hogy nyugdíjból visszahívandó munkatársaik nagy része mentális problémákkal küzd. Hát akikre vigyázni fognak, azok is. A mentális problémákkal küzdő volt rendőrök és börtönőrök érdekes elegyet alkotnak majd a munkára kényszerített cigányokkal, akiknek szintén mentális problémáik vannak. Egy idő után kutyákra is szükség lehet, de azokat szívesen kölcsönadja majd a Szebb Jövőért Polgárőrség. Szívesen jelentkeznek is -kizárólag magánemberként -munkafelügyelőnek. Balesetek persze előfordulhatnak.
Ezek az emberek ugyanis halálraítéltek. A rabok is, az őrzőik is. Akik nem férnek be az Erős Magyarország derékhadába, azok munkatáborokba mennek. Ennyit érnek. Ingyen munkájuk hasznát élvezik majd az erősek, az új Audik tulajdonosai.
Akit mindez a munkaszolgálatra emlékeztet, téved. Ebben az esetben nem lőnek le senkit a menetoszlopban, mint Radnótit. Bár ez is megsemmisítő tábor, de nem fizikailag semmisítik meg az embereket, hanem lelkileg és morálisan. Pisztolyok nélkül viszik a néma munkásszázadokat az ország különböző részeibe, mint a csontbrigádot, füstölgő vasretikülöket lóbáló papok és nyugdíjas börtönőrök felügyelete mellett. Ez a modern Magyarország képe.
Amíg nem támadnak meg közülük egyet sem, addig nem kapnak fegyvert. Papok lelkigondozzák majd a rabokat és az őröket. Az lesz a feladatuk, hogy elfojtsák az elégedetlenséget, engedelmességre szorítsák a népet. A legfrissebb hír: az egyházak kezére adják az állami és az önkormányzati iskolákat, de a költségeket ugyanúgy az állam fizeti, mint eddig. Megszűnik a világnézeti semlegesség, az adófizetők saját pénzükön erőszakoltathatják meg saját magukat és gyerekeiket a papok ideológiája által. A gyereket az iskolákban gyötrik, a szülőket a közmunkán.

Észre sem vesszük

Ne tévesszen meg senkit, hogy a rendszer lassan fog kiépülni. Abban az ütemben, ahogyan a lakosság lépésről lépésre elfogadja. Úgy, mint eddig. Orbán azt ígérte, tíz év alatt teremt egymillió munkahelyet.
Egymillió új munkahelyet ígért, egymillió új munkást ad helyette. Ez azt jelentheti, hogy tíz év alatt kerül egymillió ember a közmunkás-hadosztályoknak nevezett büntetőszázadokba. Ez azonban pesszimista terv volt. Az ország elfoglalása a vártnál kisebb ellenállásba ütközik. A Honvédelmi Minisztérium és a Belügyminisztérium hamarosan kijelöli mindenki helyét a Nemzeti Együttműködés Rendszerében. Köszönjük meg, legyünk érte hálásak, hogy megtisztelt bennünket a Nemzeti Együttműködés Rendszere, a Nemzeti Ügyek Kormánya, a centrális erőtér, a fasiszta magyar állam Vezetője. a Nemzet Miniszterelnöke.

A hazugság intézményesült. Néhány év múlva már azt sem tudják az emberek, hogy egyszer már volt Magyarországon munkaszolgálat. Gál András Levente államtitkár hatalmi szóval kirúgatta a Holokauszt Emlékközpont igazgatóját, hogy az új alaptörvény történelemszemléletéhez igazítsák a történelmet.
Ehhez hasonlóan durva beavatkozást csak totális rendszerekben, fasiszta és kommunista diktatúrákban hajtottak végre. Megmásítják hatszázezer magyar állampolgár meggyilkolásának történetét, miközben a tettesek és a túlélők közül néhányan, az áldozatok hozzátartozói közül rengetegen még élnek. Mindezt azért, hogy tisztára mossák szellemi elődeik bűneit. Ez önmagában olyan mértékű aljasság, hogy rájuk kellene gyújtani a pártházukat. Ha így folytatják, és mindazt megteszik, aminek csírái már látszanak, igazuk lehet azoknak, akik azt mondják, hogy tényleg a lámpavasakon fognak lógni, amit mindenki érdekében jó lenne elkerülni.

Nos, talán érthető
volt. Egyszerre ostorozza a liberális zsidót, a jobboldali kormányt és a bal oldalt egyaránt. Ha először olvasod el, azt fogod érezni, hogy van benne valami. Amikor másodszor is nekiveselkedsz, akkor fogsz rájönni, hogy cikk szigorú és brutálisan orvelli jövőképet fest, egy olyan diktatúrát jövőképként leírva, amely azonban már most, a valóságban is körvonalazódik.
Egy olyan diktatúrát, amelyben sem én, -és gondolom- te sem szeretnél élni. Kemény hangú cikk, de azért van benne valami. Remélem segíthettem.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Ez a kemény nem a fagyott kutyasz@r...
Szomorú,ám azt kell mondanom,sajnos elképzelhető jövőkép.:S
Egyben reménykedem.
Ha neadjisten odáig fajulnak a dolgok,hogy az elégedetlenkedő tömegek a Kossuth-térre mennének a fegyveres erők tudni fogják kinek a pártjára kell állni.
Reméljük nem lesz még egy "56" a magyar történelemben...